Tudták, hogy Európa vezető közlekedési szolgáltatójának, az Arriva Csoportnak a tagjai vagyunk?

A 2018-as sikereinkről és eredményeinkről szóló összefoglaló itt érhető el: #arrivainfocus > microsite

Minőségpolitika

Az Arriva Hungary Zrt. vezetése tudatában van annak a felelősségnek, amely a Társaság által végzett munka minőségéből és megbízhatóságából ered. Az Arriva Hungary Zrt. alapvető célja, hogy folyamatosan javuló minőségű és színvonalú szolgáltatások nyújtásával a vevők bizalmának megnyerése és megőrzése.

foto56

Ennek érdekében:

 • Mind magunktól, mind alvállalkozóinktól, beszállítóinktól maximális teljesítményt várunk el
 • Figyelemmel kísérjük a piaci igények változásait annak érdekében, hogy minél gyorsabban és rugalmasabban tudjunk reagálni azokra
 • Élenjáró szerepet vállalunk környezetünk megóvásában környezetkímélő technológiák alkalmazásával és szolgáltatási tevékenységünkkel
 • Munkatársainkat teljesítményük, kezdeményezőkészségük és felelősségteljes tevékenységük elismerése révén ösztönözzük
 • Minden tevékenységhez a követelményeknek megfelelően képzett és gyakorlott személyzetet alkalmazunk
 • Képzések segítségével kívánjuk elérni, hogy minden dolgozónak váljék magatartásává a minőségi munkavégzés

A Társaság vezetése teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt, rendszeresen értékeli a minőség területén végzett tevékenységet és intézkedik az előírások megtartását illetően. Fent említett célokkal, valamint az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványkövetelménnyel összhangban alakítottuk ki minőségirányítási rendszerünket, amelyet folyamatos jelleggel továbbfejlesztünk. A rendszerkövetelményeket társaságunk valamennyi munkavállalójával és alvállalkozójával ismertetjük és tevékenységünk során maradéktalanul betartjuk.

Környezetpolitika

A környezeti politika szempontjai érvényesek egész szervezetünkre és kiterjed Társaságunk minden tevékenységére. A tulajdonosok és a menedzsment szándéka, hogy a környezeti politika területén úgy folytat mértékadó tevékenységet a térségben, hogy ezzel a lehető legkisebb környezetszennyezést okozzon. Megköveteljük és betartjuk az érvényben lévő törvényi, hatósági és műszaki előírásokat. Törekszünk környezetünk megóvására, rendszerünk folyamatos fejlesztésére és az érdekelt felek megelégedésére.

Környezeti céljaink

 • foto99Elismertségünk erősítése a környezetvédelem területén nyújtott teljesítményünk folyamatos tökéletesítésével
 • Célkitűzéseink megvalósítása érdekében szorosabb együttműködés a külső érdekeltekkel
 • Tevékenységeink környezetkárosító hatásainak csökkentése környezetkímélő berendezések és technológiák alkalmazásával
 • Gépparkunk folyamatos fejlesztése a mindenkor elvárható környezetvédelmi követelményeknek megfelelően
 • Rugalmasan alkalmazkodni tudó, motivált és kreatív munkatársak foglalkoztatása.

E célok elérése érdekében kialakítottuk az ISO 14001:1996 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszerünket, amelyet folyamatosan fejlesztünk, tökéletesítünk. Rendszeresen aktualizált környezetpolitikánkat, szabályainkat tevékenységünk során munkavállalóinkkal és alvállalkozóinkkal szemben is teljes mértékben érvényesítjük és maradéktalanul betartatjuk. Az Eurobus- Invest Zrt. valamennyi dolgozója a környezetszennyezés megelőzése iránt elkötelezett, a szabályozó dokumentumokban előírtak betartásával és a környezetpolitikai célokkal való azonosulással járul hozzá környezetünk védelméhez.

Beszerzési szabályzat

Tisztelt Beszállító!

Az Arriva csoport ügyfelei és munkavállalói előnyére felelős beszerzési szabályzatot fogalmaz meg. Mindezt gondos kiválasztással, beszállítóinkkal való együttműködéssel és kiterjesztett ellátási lánc segítségével tesszük. Nemcsak a globális sztenderdeknek szeretnénk megfelelni, hanem közösen megtalálni azokat az utakat, melyek által ebben a tevékenységben kiemelkedően teljesíthetünk.

James Allen
Beszerzési igazgató
ARRIVA
2016. december 12

Beszerzési szabályzat I.

Beszerzési szabályzat II.


 Responsible Procurement policy

Going forward the Arriva Group will pursue a responsible procurement policy for the benefit of its customers and employees alike. We will do this through diligent selection and collaboration with our suppliers and extended supply chain as an integral part of doing business. In this pursuit we will seek to not only comply with global standards but to find ways in which we can excel in this activity.

Jammes Allen
Asset Management Director
ARRIVA
12 December 2016

Responsible Procurement policy