Az Arriva Csoport Európa vezető közlekedési szolgáltatója: a kontinens 14 országában több mint 53,000 munkavállalóval vagyunk jelen és évente 2 billió utast szállítunk.

Tevékenységi körünk lefedi a helyi (menetrend szerinti és igényvezérelt), távolsági buszos személyszállítási szolgáltatást; a helyi, regionális és belföldi vonatközlekedést; a villamos és helyi érdekű vasúti szolgáltatást, vízibusz közlekedést, valamint nem sürgősségi betegszállítást is végzünk.

A Deutsche Bahn (DB) Csoport tagjaként, amely a világ egyik legnagyobb utasszállító és logisztikai vállalata, a DB Németországon kívüli regionális utasszállításáért is felelősek vagyunk.

Szolgáltatóként az alábbi országokban vagyunk jelen: Csehország, Horvátország, Dánia, Magyarország, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és az Egyesült Királyság.

Több információ az Arriva Csoport 2018-as eredményeiről és hogy hogyan teljesítettünk a partnereink, utasaink és munkavállalóink felé, itt érhető el: www.arrivaannualhighlights.co.uk